Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vackra ben på bussen.


På bussen till jobbet

Sitter på bussen o tittar på vackra ben
Drömmer om att tunna strumpbyxor rullas av
Att något varmt o öppet blottas
Drömmer om att hon känner åtrå till mig
Att hon inte kan vara utan mig
Hon är mycket vacker
Fina höfter omslutna av min åtrå o drömmar




Fri vers av Johan M
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-21 12:40



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
vilken buss linje.......hänger på
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan M