Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att drunkna innanför bikintrosor.


Att drunkna innanför bikintrosor

Jag drunknade innanför hennes ljusgröna bikinitrosor
Där låg hon på rygg och särade på sina ben
Hon bköd in solen till dans att värma henne
En liten glipa jag ramlade i
Mina händer och fingrar som cirkulerar på och innanför hennes bikinitrosa
Hennes nyfikna händer som drar i mig och hennes åtrå som vill ha mig i sig
En vind sveper in och jag gnuggar mina ögon och hennes glipa är fortfarande där
Hon har en skön stil
Hon tar tag i mig innifrån
Nu ligger vi under hennes täcke
Nakna och utan bikinitrosor
Hennes sköte ligger öppet för mig
Hon är fuktig och gnyr mitt namn
Jag somnar ihopkrupen i hennes famn och glömmr allting




Fri vers av Johan M
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-21 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan M