Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter något vackert

Jag är skyldig till längtan
Min längtan vänder sig mot en ung stjärt, vagina o fina fasta o guppande bröst
Du är nog 15 år yngre än jag
Tänk om du skulle längta efter mig som jag längtar efter dig
Skulle du visa det i handling
Eller skulle du göra som jag att försöka dölja längtan
Skulle du ta emot mig naken
Utan några hemligheter och bara äta av mig
Längtan efter att få tumla runt med dig
Att få läsa din kropp med min sträva tunga




Fri vers av Johan M
Läst 141 gånger
Publicerad 2010-10-22 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan M