Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så där man kan känna ibland....


Snuskgubbe på semester

Jag är en snuskgubbe på semester som ligger på en strand och längtar
Jag har fem flaskor öl med mig och en penna o anteckningsblock
Jag vill dricka öl och visa min vackra kropp så att du vill knulla med mig
Jag studerar noga dina skinkors rörelse när du går förbi
Jag letar in min blick i din skreva när du lapar sol
Du ligger så öppet och inbjudande
Det är något slags motbjudande sken över mig
Jag halsar min öl och tittar nedåt mot mitt eget skrev som vuxit litegrann




Fri vers av Johan M
Läst 166 gånger
Publicerad 2010-10-22 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan M