Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattets vara

Nej nu hade vi för mycket skratt
något hemskt kan hända

ett yttrande jag minns
av min mor
under min barndom

Kan det vara så
att det etsat sig fast

Det ska inte gå lätt
dyk inte ner i gläjden
för ofta eller för länge

vad har vi skuldkänslor till
vem gagnar de

Tro mig
ingen växer
alla tynar bort
lååångsamt

En familj som ja växte upp i
en släkt med ovanligt
BULLRIGA skratt

Som en hel orkester
Jag minns ett band i min
bandspelare
Mina kusiner och jag
asFLABBAR

Synd att det verkar
utraderat






Fri vers av Kim VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-21 14:05



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bra skrivet
2010-10-27

    ej medlem längre
Bra, Kim!
Det här väcker minnen
även hos mig.
Det tar vi med oss!
Kram
2010-10-21

  Jaseph
Glädjen befriar!
Så låt oss skratta!
2010-10-21

  PPQ
viktig text i höstmörkret har läst en del av dig och jag gillar det jag läser
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP