Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakenblod





det rinner sakta nerför,
vakenblod

som att det vore enkelt att vara

glansfyllda nätter, ja de
med stjärnor



i natt, är månvägen som ett sjok
slöja,

över ansiktet

jag undrar sakta, om att gå längst ut vid kanten

låta svindeln trycka,
mitt blod

upp,

till vakenhet


















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-21 20:48



Bookmark and Share


  peter markurth
söt
2010-10-24

  Anders Perols
Riktigt bra. Gillar 'vakenblodet'.
2010-10-22

  Catharina Edin VIP
Verkligt vackert, detta -
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP