Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soulfood

It brushes gently over my skin
like a whisper

It runs me over
lika a bulldozer

It makes me laugh

It makes me cry´

It squeezes my heart
drains my brain

Makes me fall in love
over and over and over

It completes me

I woluld be nothing without it

Music




Fri vers av Tovan_
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-10-21 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_