Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låttexten till "Monotonisk Depravering" av mitt band Svartnad (en av få publicerade texter som jag verkligen ogillar)


Monotonisk Depravering

En ensam, vilsen och ärrad själ,
Vandrandes genom en värld av glas,
Längs en öde gata genom en skuggvärld.

I en illusion som sorgens monotona viskningar byggt runtom,
Ser världen genom en-vägs fönster,
Bortglömd och isolerad,
Från verkligheten.

Svart ljus dominerar den dystra, dimmiga himmelen,
I den regniga illusion som blivit en värld,
Med murar av svart hat,
För att hålla allt levande utanför.

En värld, dold för omvärldens korrupta ögon,
Depraverad, i en monoton mardrömsvärld.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kaleidystopi
Läst 340 gånger
Publicerad 2010-10-22 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi