Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redan torsd 20 applåder!


Jag hör

applåderna i mitt inre
det smattrar
klapprar
sjunger
skriker

20 stycken blir en hel hop
rungande glädjespridare
som en rikoschett

där står jag
i andra änden
som mållös mottagare

de har hört
ropar jag
de har hört mitt budskap
min penna har trummat
via ledningar runt hit och dit
fram och tillbaks
klapp klapp klapp
klipperi klapp
tack tack tack
som hovarna på en häst
mot fin gammal gatsten

Det du




Fri vers av Kim VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-22 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är ju värd dem!
2010-10-24

  Niclas Petersson VIP
Här får du en till... :)
Gillar.
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP