Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I början av 90-talet härjade Lasermördaren i Stockholm . Flera människor ,alla invandrare, sköts ihjäl med lasergevär ! Fanskapet greps,till slut, och dömdes till livstid..


En vidrig "copycat" i Malmö ?

NU upprepas samma historia i Malmö ! Ett dussintal personer, alla (utom en) invandrare, har, under kort tid, skjutits med lasergevär, en död, en svårt skadad som svävar mellan liv och död, några allvarligt skadade ! Tydligt är att en "copycat" är i farten !
Det makabra i sammanhanget är att , i början av 90-talet hade, då liksom NU, ett parti med rasistiska influenser ,Ny Demokrati, invalts i Riksdagen (Nu har vi ju Sverigedemokraterna i samma lokaler !) ! En händelse som ser ut som en tanke , en VEDERVÄRDIG sådan !
Det ENDA man kan hoppas att Malmöpolisen sätter till ALLA klutar och GRIPER aset så fort som möjligt !

Källor: Radions riksnyheter 101020

---




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-22 10:39



Bookmark and Share


  aol
ja så fruktansvärt ruggigt, varför detta hat,
2010-10-22

  ULJO
Finns inget försvar för sådana galningar.
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska