Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även stormen


Något har landat
med snön
Även stormen
har stillats

i hjärtat.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-22 11:54



Bookmark and Share


  berxper
Den här dikten tycker jag mycket om!
En härlig symbolik!
2010-10-22

  Ola Rydberg
Ja det var vackert
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP