Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm stor vind

omkramad mitt i
en stormvind

sveps med
en lätt knuff
framåt

stormens öga
virbrerar smittar
av sig

surfar njuter
förvånas

av en luftvåg
frisläppt onämnbar

känner igen
på djupet

inte ens en orkan
kan skrämma

när floret
smälter ned

blir till ett minne
ett avtryck
i universum




Fri vers av Kim VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-22 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP