Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar över livets förvandlingar, sittande i Akutens väntrum med min älskade...


Mirakulöst - undangömd



Ur ett sprucket skal
kan fröet spira
undangömt för ögat
dolt...
i jordens mörka
jämmerdal


Ur en bruten kropp
kan själen flyga
undangömd för ögat
fri...
i himlens ljusa
stjärnesal


Ur ett prövat liv
kan något växa
starkt, ej brutet
synligt...
övervinner
jordelivets strid


Ur en torkad puppa
oansenlig
undangömd för världen
sker...
förvandlingen
mirakulöst





Bunden vers av Siggesdotter
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-22 13:39



Bookmark and Share


  Maiah VIP
tänk att så fina tankar kan födas mitt i svårigheter
2012-06-21

    eva m h
En stor tröst att så är fallet
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter