Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skytt

Galning är lös kan

ta andras liv skjuter för

sin uppmärksamhet




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-22 22:05



Bookmark and Share


  Grävling
Det vore intressant med en nyhetssida (typ aftonbladets) där allt var skrivet på haiku. Ett projekt för dig att ta tag i? :)
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt