ekenkullen

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekenkullen




de kalla löven



de kalla löven

klistrar sig fast

vid min nakna kropp


blodet pumpar

kroppen spänner sig

slungar ut i sin iver

att bli ett med dig

Moder jord


ja, jag vill

jag vill bli omsluten

av Dig.


de kalla löven

klistrar sig fast

mot min nakna hud

ger mig näring

och kraft att återvända,

till det som kallas livet.

 

 




Fri vers av queenia
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-23 18:25



Bookmark and Share


    vilgot hellros
snyggt
2010-10-26

  Nina Nightwish VIP
Vackert:)
2010-10-24

  Lars E Jönsson
löven behöver inte vara kalla, början negativ slutet positivt....snygg vändning
2010-10-24

  Skymning Blå VIP
Bra avslut och känslobyte i texten, börjar i lite svart och slutar i en kraft att fortsätta.
Spännande med texter som inte slutar som man förväntar sig.
AE
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia