Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtevingar



en saknad
slår sig ned
i mitt hjärta
varmt

en saknad
att vara nära
er

mitt hjärta
fylls
av en saknad
så djupt

mitt hjärta
ger kall
mina vingar

värms

det känns

saknad
som mest
bär mig
mina hjärtevingar

få se

något som tindrar

ge mig
kraft


ge dem styrka
mina hjärtevingar


en saknad

mina hjärtevingar
bär mig
mot sydväst









Fri vers av Katarina_
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-23 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_