Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slask

Snömodd droppande

smälter plaskande dripp dropp

i morgon vatten




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-23 19:55



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här vare vått och va blir min kommentar då för nåt
jo denna visa kan passa så smått



Droppen Dripp och droppen Drapp
satt på varsin isetapp
ovanför vår förstutrapp,
droppen Dripp och droppen Drapp.

-Hej, sa Dripp till droppen Drapp,
trivs du bra uppå din tapp?
-Åjavars, sa droppen Drapp,
fast min sittplats är rätt knapp!

-Hördu du, sa Dripp till Drapp,
ska vi hoppa ner i kapp,
ner på våran förstutrapp?
så sa Dripp till droppen Drapp.

-Hu så högt! sa droppen Drapp,
såge helst jag hoppa slapp,
men det gör väl hipp som happ,
låt oss hoppa ner i kapp!

Och så hoppa' Dripp och Drapp
från sin istapp ner i kapp,
ner på våran förstutrapp
och blev platta som en knapp.
2010-10-24

  Citronsocker
Får en känsla av mjuka, lekande ord.

Kanske inte så mycket till kritik, men det är det jag tänker kring din text iaf! ^^ (Och det var alltså positivt menat!)
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt