Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungfly



värme sprider cirklar
över vattnets yta

vinklar neråt dyn
finner skal

inga onda drömmar kommer
bara minnen,

känslodanser

när månen var ny
när sommaren var hög
när värmen klistrade,

molnen på hög


inget skrämmer mig när jag dyker
och det känns som jag flyger

trampar vatten, går i gyttja

surfar

tiometersvågor


och jag räds inte, nej min rädsla
är en docka

jag styr


vinner, sakta mod
emot
mörka minnen

som bara var

gungfly








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-23 23:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så klart det är poesi, vad skulle det annars vara???
hoppfull text gillar särskilt sista raderna:
vinner, sakta mod
emot
mörka minnen

som bara var

gungfly

Roligt sammansträffande jag har också skrivit om gungfly. Ett härligt ord!
2010-10-24

  peter markurth
suspekt? är detta poesi???
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP