Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsluten av kyla

Jag slukas av himlen
Omsluts av kylan
Sjunker djupare
Försvinner helt
I mina tankar

Hjärtats slag
Ekar
I tystnaden
Drömmar
Flyr sin väg
Ut i mörkret
I natten

Jag ligger själv
Ensam kvar
Tom
Ihålig
Som ett skal




Fri vers av Dyrbye
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-24 00:03



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
...när ens spegelbild försvinner in i skuggorna...

Texten skapar tid och rum när man läser och ger en känsla av att: " ...vad jag hatar dessa nätter..." tycker jag.

Kort och bra text med mycket i
AE
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye