Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiken får sig några törnar....


Vad är det för skillnad (X)?

Vet ni vad det är för skillnad på Jimmie Åkesson och Adolf Hitler ?
Svar: Hitler körde med "raka rör " hela tiden men det gör inte Jimmie ....


Vet ni vad det är för skillnad på Maud Olofsson och ett kärnkraftverk ?
Svar : Inte jag heller......


Vet ni vad det är skillnad mellan Mona Sahlin och Tage Erlander (förutom att Tage var man) ?
Svar: Tage Erlander kunde stava till a-r-b-e-t-a-r-p-a-r-t-i men Mona stavar fel HELA tiden !


Vet ni vad det är för skillnad på Fredrik Reinfeldt och en vampyr ?
Svar: Vampyren älskar ALLT blod och Fredrik älskar "BLÅTT" blod (dvs "fint folk")


Vet ni vad det är skillnad på Jan Björklund och en grundskolelärare ?
Svar: Jan Björklund TROR att han vet HUR det är på grundskolorna och grundskoleläraren VET HUR det är där !



Vet ni vad det är för skillnad på Peter Eriksson (Miljöpartiet) och en vanlig bilist ?
Svar: Peter vill att bara de rika ska ha råd att köra bil och den vanlige bilisten får tom plånbok !


Vet ni vad det är för skillnad på Barack Obama och Bin Laden ?
Svar: Barack är med i en Frimurarloge och stackars Bin får INTE vara med !


Vet ni vad det är för skillnad på Rysslands president Putin och en rysk kärnstridsspets ?
Svar: Putin VILL INTE prata om kärnstridsspetsen och kärnstridsspetsen KAN INTE prata om sig själv och dess existens !

----





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-24 00:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Självfallet skulle Jimmie FÖRNEKA det jag skriver, nå´nting annat vore politisk katastrof för honom.....
2010-10-24

  Mats Henricson
Jag förmodar att du syftar på mitt skriveri om Jimmie Åkesson , men jag tror att tiden lär utvisa om jag, verkligen, har så fel ......., dvs OM jag har rätt så lär det komma fram........
2010-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Likheten mellan Mats Henricsson och andra okunniga är att båda drar felaktiga och förhastade slutsatser.
2010-10-24

  lilla t
ler lite, vissa är bättre än andra... snygga paralleller!
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska