Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla som man drabbas av när, t ex en känd politiker , på något obegripligt vis, stjäl en idé som man själv drivit i åratal.....


Förfördelad !

Förfördelad !
Överkörd !
Maktlös, ingen lyssnar
Det var ju JAG (!)
Men "han" snodde den !

Nonchalerad !
Bortsopad !
Ingen notis
om problemet
förrän "han"
snodde den !

HUR visste "han" ?
Har NÅGON "tipsat" "honom" ?
Det ,kanske, var en SLUMP ?
Men det ÄR underligt.....

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska