Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karusellen



den gamla karusellen har snurrat
länge nu
ibland stannar den
några kliver av
andra kliver på
sen börjar den snurra igen
sakta först
sedan fortare och fortare
någon gång ska den stanna
för alltid




Fri vers av mariasan
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-24 00:52



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Ödesmättat om livet, tillvaron och mänskligheten. Känner jag.
Gillar.
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan