Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lite äldre dikt, men fortfarande från i år, skrev den i somras tror jag.


Ni hatar det.

Jag älskar doften av avgaser,
kaffe och te på morgonen.

Jag älskar att se hur
stressade alla är,
medans jag går där
i min kärleksbubbla
och tänker på dig




Övriga genrer av RedCherry
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-24 08:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en doft jag älskar som alla hatar.
Men det är en hemlis.
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry