Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression med socker.

Höstdreprimerad,
mensvärk,
Gubbar som sitter bakom mig vars röster hörs in
avbryter den vackra text som sjungs.
Det är kallt nu.
jag överger mig själv,
blundar i en frusen minut,
är tyst.
Ingen märker något.
Men vad bra.
Ingen bryr sig om jag flyr Sverige,
till något varmare, leker peterpan
och jag blir aldrig gammal, blir inteäldre så jag flyr vintern,
flyr livet och lämna allt här, bara dig tar jag med mig.




Fri vers av RedCherry
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-22 16:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är kallt i fler än en bemärkelse nu.
PMS kan jag inte relatera till.
2010-10-22

  Ola Rydberg
Fint fångat
och fantasifullt
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry