Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett år med min pojkvän har räddat livet på mig.


12 månader har jag lekt prinsessa

Jag går mot rödljus,
i regnet, tänker på dig.

Regnet glittrar.
Jag hoppar
på ett ben på trottoaren,
skvätter vatten på hundarna,
leker att jag är en prinsessa
på vift.

Med glitter och pärlor
i min hand, med röda
gummistövlar hoppar
jag vid övergångsställen
i vattenpölar, skvätter
vatten på hundar och
leker att jag är prinsessa.

Egentligen,
tänker jag på dig,
lyssnar på musik,
ler och kysser
en regndroppe,
den ser ut som
en kristall.
Den ser ut som dig.

Jag sparar dig
i mitt hjärta,
i mitt minne,
för alltid.
Du är det vackraste jag sett.
Så ömtålig,
ändå så stark,
du lyfter mig när jag gråter,
kramar mig när dörrarna
smäller igen efter mig.
Du är den enda jag
vill leva med.

Hjärtat, jag älskar dig!




Fri vers av RedCherry
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-27 20:34



Bookmark and Share


  Line W
Så fint! Grattis!
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry