Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till något helt nytt. En dikt till er killar som väntar på den rätta prinsessan.


Små flickor, små pojkar.

Blått
rött
grönt
Små pojkar,
faller, vilar
sina ansikten
mot mors varma bröstorg.

Rosa
lila
glitter
Små flickor,
faller, vilar
sin kärlek
i faderns varma hjärta.

Vi alla faller någon gång.
Under våra år som små.
Vi alla växer upp.

Pojkarna växer upp till män,
flickorna växer upp prinsessor.
Prinsessorna väntar på den rätte,
hon tar fel ett antal gånger.

En gång trodde hon att en tjock lastbilschaufför
var hennes kärlek, men allt han gjorde var
att köra lastbil och vara otrogen, komma
hem sent och sedan dra igen.
En gång trodde hon att en het
surfarkille var hennes
kärlek, men han festade
och levde sitt egna liv om nätterna,
han gick på droger också.
En gång trodde hon att killen i caféet med de
sexiga smilgroparna i kinderna
som var hennes kärlek, men det
visade sig att han var homosexuell.

Prinsessan fick hela
tiden sitt hjärta
krossat, hon gav upp.
Väntar fortfarande
någonstans på dig, på just dig.




Fri vers (Fri form) av RedCherry
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-24 11:13



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Fint. Verkligen.
Men livet och jakten på lycka och kärlek är ingen dans på rosor det heller. Vi får tampas med otrogna tjejer och tjejer som endast vill leka kärlek istället för att verkligen älska.

Men varje prinsessa har väl sin prins, och tvärtom.
Någonstans.
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry