Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstsaknad

Bladen färgas i pastell
kvällarna blir mörka
stjärnor börja synas
ånga kommer ur
våra munnar på morgonen.

Här sitter jag,
fastklistrad,
lite tom,
lite nedstämd.

Det börjar bli höst,
mina dikter dras mot
allt stelare tider.

Orden tar sin tid,
tankarna flyger
som gammal tidsskrift
genom rummet.

Försöker ta stiliga bilder
med den dyra kameran
jag sparade ihop till.

Nej, stanna där orden står till.
Vi stannar här, pratar lite, dricker te och njuter av skratt och glädje
innan vi alla skiljs åt som vänner igen.




Fri vers av RedCherry
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry