Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var barn och föräldrarna vilade middag tyckte jag dom var sååååååå tråkiga. Idag är det underbart när det är tyst


Söndagsslö

Söndagsslö vilar

tystnad minner om barndom

tråkdag alla sov




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-24 14:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja så kan bli
man blir som dom va
en da
lika söndagsslö ä ja!

fint haikutat!!!
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt