Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... som hos en förlorad själ

kryper in

i mig själv

och inser att

jag inte kommit

en milimeter

på livets väg......

 

kylan inom mig

är konstant

fingrarn lyder knappt

munnen förvrids av smärta

när du uttalar

de ord jag längtar efter....

 

vänder mig om och går

med värdigheten som

hos en förlorad själ.

 




Fri vers av queenia
Läst 463 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-24 18:33



Bookmark and Share


  LeeJasmine Livredd
Fruktansvärt äckligt jävla bra.
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia