Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sidan jorden

Allt jag ville ha var ett värdigt avslut
En drömmande tanke om något som var bra

En tröstande känsla att jag var älskad
av nån som jag älskade tillbaks

Men din väg är väll lättare
Hat gör inte lika ont

Om jag bara kunde lära mig
Hur jag kommer dit först




Fri vers av robin_rl
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robin_rl