Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ömmande klippan

 

så upptäckte jag
tårarnas ursprung

droppar längs
hjärtats bakre vägg

alltid fuktad




Fri vers av Rachel Roth
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-11-29 10:30



Bookmark and Share


  abbe nilsson
jättevacker
2005-11-30

  rebecca d
dina dikter blir bara bättre, vilket man inte trodde vara möjlig.
Innerlig, lågmäld, vist, seende...insiktsfull. TAck!
2005-11-29

  Lola
Fantastisk uppbyggnad. Få ord valda med omsorg och en känsla väl förmedlad.
Skitbra!
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth