Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mittemellan

Jag är alltid fast
mittemellan
Där andra går fram raskt
tvekar jag och väntar
gör aldrig något som man borde göra det
inte all-out
eller all-in
utan mittemellan

Allt blir ett grått töcken
en sörja
där inget sticker ut, inget märks
mittemellan

Jag är gärna feg och ful
dum, töntig, tråkig
då är jag ändå något
annat än mittemellan

Jag skulle vilja vara viktigast
i alla fall för dig
men jag är alltid fast
mittemellan




Fri vers av yoakimu
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-25 10:24



Bookmark and Share


  wildrose
Känner smärtan.

-all in funkade inte.
-all out kanske är grejen...

Önskar jag kunde krama om dig nu.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu