Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har bokat biljett till pappa idag


Pappa kommer på besök

Kärt besök till jul

generationerna blir

tre, alla samlas




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2010-10-25 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt