Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ledaren för det s.k "arbetarpartiet" Moderaterna tillika statsministern för vårt land, skiter , tydligen, TOTALT , i säkerheten på våra arbetsplatser !


Reinfeldt förstör Arbetsmiljöverket !

Sedan år 2006 har det VIKTIGA ARBETSMILJÖVERKET ,som, i samarbete med landets skyddsombud och företagens skyddsansvariga (om det nu, överhuvudtaget, FINNS någon skyddsorganisation på företaget, många små och en del medelstora företag SAKNAR detta), ska tillse att Sveriges företag har en säker arbetsmiljö ! Statistik
(bl a hos IF Metall) visar att antalet arbetsplatsolyckor ÖKAR alarmerande ! Jämfört med 90-talet har, t ex, antalet olyckor med DÖDLIG utgång, FÖRDUBBLATS inom en del yrkesområden ! VAD gör Reinfeldt, "arbetarledaren" , då ? Jo, han och hans kumpaner RUSTAR NED ARBETSMILJÖVERKET MED 30 PROCENT, nästan en tredjedel !
I t ex, Stockholm ,har det lett till att FJORTON arbetsmiljöinspektörer blivit FEM ! Det säger sig självt att dessa fem endast hinner med de allra VÄRSTA ärendena (om ens det ?) ! Detta VISAR på att Fredrik Reinfeldt och hela det övriga borgarpacket FULLKOMLIGT STRUNTAR I HUR DET SER UT PÅ LANDETS ARBETSPLATSER ! På lång sikt kommer denna bantning att leda till FLER dödsolyckor och fler svårt skadade på våra arbetsplatser ! Egentligen gör du (och dina "kompisar" ) er skyldiga till "vållande till annans död" och "vållande till svår kroppsskada" , Fredrik Reinfeldt !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-25 21:15



Bookmark and Share


  ULJO
Han kan gå över lik för att ge de rika mer och de välbehövande mindre. Att ingen fattat detta, är besynnerligt.
2010-10-26

  ULJO
H
2010-10-26

  aol
så sant därser man, bra skriftat
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska