Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flowerpower


Livet ut

kommer jag alltid att vara

FLOWERPOWER

flickan.




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-26 04:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Power to the Flower
livets essens i dess fleur

Power to the Girls
livets essens i er fleur

eran divina nektar
er själs njutning in extas
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP