Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det svenska folkets totala avståndstagande från logiska reaktioner, åtminstone politiskt.....


Orsak och verkan .....

Regeringen Reinfeldt har , bevisligen, stött de som ,redan, har det bra och missgynnat andra,samt, direkt, motarbetat dem som redan har det svårt .
I logikens namn borde han då förlora i opinionsundersökningarna . Men icke så, Moderaterna går FRAMÅT i dessa undersökningar, två procent, från 30 procent vid valet till 32 nu ! Svenska Folket anser, tydligen, att vi, som har det sämst, vi SKA ha det ÄNNU SÄMRE ! Solidaritet och medkänsla är ORD som vi ,snart, kan UTESLUTA ur Svenska Akademins Ordlista ! De har ersatts av ord som egoism, känslokyla,isolationism och främlingsskap !

Man kan dra ett antal paralleller : Vi säger att grundskolorna har blivit för busiga, vandalism och mobbing ökar, då gör Skolminister Björklund följande: Han MINSKAR anslagna pengar för att BEKÄMPA vandalism och mobbing och fortsätter med att DRA IN på anslagen till rastvakter och bevakningsföretag ! Björklund får GODA VITSORD för dessa förslag och Folkpartiet Liberalerna ÖKAR i opinionsundersökningarna .
Eller Justitieministern Beatrice Asks åtgärder för att MINSKA det GROVA våldet på landets gator : Hon MINSKAR anslagen till polisens patrullverksamhet och ställer i utsikt en ny lag som ger lägre påföljder vid GROV misshandel och GROVT vållande till annans död ! Ask får BRA BETYG, speciellt av Svenska Advokatsamfundet ! Moderaterna ÖKAR 0,5 procent !

---------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-26 10:50



Bookmark and Share


  ULJO
De som redan har de ska ha mer, det var det de gick till val på redan för fyra år sedan. Att ingen har genom skådat det mer än du och jag och några till, det är förvånansvärt. När ska svenska folket vakna och inse att klyftorna bara växer och växer med den sitande regeringen. Det som förvånar mig mest är hur fanken kan Mona Sahlin över huvudtaget sätta sig vid samma bord som statsministern och föra diskussioner. Nej bojkotta honom så han inte kan få stöd någonstans.
2010-10-28

  Mats Henricson
Det är klart, om man vill ha ett nytt "mini-USA" med världens största klassklyftor, massor med fattigdoms- och knarkrelaterad kriminalitet och en krigsbudget som nästan ruinerar statskassan ,ja, DÅ kan man prata om "panndöd" , i ditt fall verkar det vara "HJÄRNDÖTT" !!!!!
2010-10-26

    Harry Schönhaar
Ja, tänk vad folk är dumma.
2010-10-26

  aol
ja vart är vi på väg fy tusan,
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska