Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det inre hos en människa börjar närma sig kaos .......


Psycho !

mitt förstånd har
sprungit ifrån mig

mina känslor har
fått hybris

mina lustar antar
obscena former

mina strävanden har
gått i baklås

mina ideal har
transformerats
till patetiska
illusioner

mina samhällsrelationer
börjar bli konfrontationsinriktade

min samhällssituation har
blivit ohållbar

mina privata förhållanden
har "abnormiserats"

mina skriverier har
börjat domineras
av groteska inslag

----







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-26 11:24



Bookmark and Share


  Connie
Men för läsaren är denna text en guldgruva!
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska