Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästa ödesmättade steg på denna "undergångens stig"......


"Psycho 2 !"

mitt yttre
börjar bli
oväsentligt

vardagssysslor
blir ett onödigt
ok

mina barn
tittar undrande...

desperationen
står i
tamburen

håglösheten
börjar ta
kommandot

min fysiska
kvalitetsstatus
närmar sig
lågvattenmärket

tilltron till
mig själv
börjar svikta

verklighetsuppfattningen
antar extravaganta
och verklighetsfrämmande
former

mitt dagliga värv
går på
lågvarv

framtiden
i stjärnorna

förhoppningarna
grusade

förtvivlan
i bakfickan

Gnistan
fladdrar
men
LEVER än !


-----






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-26 13:18



Bookmark and Share


  Connie
Tillsammans ska vi hålla lågan vid liv!
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska