Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärleks skugga

Hon förstod att din första sång var din sista
du fick allt sagt men frågorna reste sig ut
sanden

Hon försökte kliva in i ditt huvud
ett getingbo
du attackerade direkt
som om du visste att hon var på väg in
i din hemlighetsfulla kärna

Jag tror att hon inbillade sig själv att det
fanns något
att ni var som skapta för att räcka till för
varandra

Du kan punktera hennes glasbur som omger
henne
Det skrämmer nog dig att du är fullt kapabel
att göra det

Det skrämmer nog dig att du utan att kunna
kontrollera det låter henne träda in i din bur
för att sen tvingas slänga ut henne och såra
henne på det sättet du inte vill såras på

att hon som så många nätter förut måste somna
i en tårfylld vagga
i din kärleks skugga




Fri vers av Hannah Norman
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-26 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman