Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluvna intentioner


efter några f ö r virrande år
då jag lyssnade på fagra löften
men såg en annan verklighet 
kan jag bara konstatera
detta faktum
att

D
i
n
<- a ->

l         h
o          a
v            n
a              d
n                 l
d                    i
e                      n
-                         g
o                          a
r                             r
d                               - 


verkar sällan
vandra samma väg

Men halta på du!




Fri vers av Almagrundet
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-11-29 16:12



Bookmark and Share


    Florence
Så mycket kan man göra med typografi! Roligt och imponerande.
2005-11-30

    ej medlem längre
:) ja, det ska vara du för att göra en sån sak!
2005-11-29

  Sanningsägaren VIP
Wow!
Fan va snyggt! Ah, du lockar fram ett märkligt vokabulär hos mig med dina KONSTiga ord. Skitbra! :)
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet