Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag

 

Du kan inte vrida tillbaka

del av tiden som redan har gått

även om du en del fick försaka

så är livet du har allt för kort

 

Till att ångra de val som du gjorde

så nu måste du stå ditt kast

inte tänka man kanske, borde

utan låta allt ligga fast

 

Det kommer ju alltid en ny dag

där du valet kan göra igen

ditt beslut vad att göra vet inte jag

men framtiden kan du ändra än

 

Rätt beslut..




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-27 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP