Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vagga



sover i doften, hämningslös
kravlande fast

i sänghimlen, ett flor av sorg
förgät

finner smaker i luften jag andas
med din hjälp,

pumpar blod

intravenöst, ett andningsorgan
jag färdas i

vatten stänkt rosmarin
omgärdar

vinrött hjärta







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-27 20:35



Bookmark and Share


  Anders Perols
Mycket bra. Gillar det stötvisa tempot och den vaggande men samtidigt nedstämda känsla som förmedlas. En av de bättre jag läst av dig.
2010-10-28

  firefire
bra och fint skrivet!
2010-10-27

  Catharina Edin VIP
Oj, häftig text!
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP