Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närhet



dimhöljd
ljusblå

vattenlöslig beständig,


blinkar
blickar

skrattet, värmen
kindbenen

vi förstår

tårars flöde för
evigheten

när kramen blandar
luft och kött

munnen kysser rött

till aska








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-28 00:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar din varma text!
2010-10-28

  Niclas Petersson VIP
Riktigt vackert.
Gillar.
2010-10-28

  Suzy med punkterna
Välskriven text som jag tycker om
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP