Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Socialdemokratin rasar , nu under 30 procent .Mona Sahlin varken hör eller ser...


SAP:s kräftgång - När (och hur) ska den stoppas ?

Förnyelse ? Ja, men INTE på bekostnad av oss längst ned på stegen ! OM SAP överger oss så blir det ödesdigert för dem !
DÅ blir SAP ett parti i mängden ,ett litet parti, medan Reinfeldts moderater växer ytterligare och blir klart störst ! Sådan är utvecklingen nu och Sahlin verkar blunda och nonchalera detta !
TVÅ saker är livsnödvändiga för SAP för att de ska kunna ta revansch och återta titeln som Sveriges största parti :
1. FIMPA Mona, det finns bättre partiledarförmågor, mycket bättre !

2. VÄCK LIV I IDEOLOGIN och återgå till de gamla arbetaridealen (använd ett fräschare språk, men budskapet ska vara detsamma ) ! SAP måste återställa samhället och eliminera de växande klassklyftorna (som, faktiskt, började växa redan under Persson !) ! SAP måste våga ta striden och visa att det ,fortfarande, är det parti som, en gång, bildades av vanliga arbetare !
Högerfalangen inom SAP är ,tyvärr, stark och den måste motarbetas , dessa s k socialdemokrater måste, antingen, byta spår eller ta sin mats ur skolan !
Mittfalangen och vänsterfalangen kan ordna detta om VILJAN finns !
Det här receptet är, som jag ser det, det enda möjliga om SAP ,återigen, ska kunna bli Sveriges starkaste politiska parti !

-------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-28 11:38



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Man kan tro att jag, fortfarande, tillhör "sap-gänget" eftersom jag "bryr mig" så mycket. Faktum är att jag klev ur redan 1988 och har,sedan dess, varit "fri såsom fågeln", dvs jag har inte aktiverat mig i något parti (men ,visst, ett 15-årigt engagemang sätter sina spår...)
2010-10-28

    tramp
Själv har jag valt Vp både för miljöpolikten och rättvisan

välkommen !
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska