Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Urgamla repliker jag minns


Gamla repliker

Jag vågar inte göra det med någon
men om jag vågade
skulle jag göra det med dig.

Du får om du vill
jag ville men vågade inte
för jag var inte beredd.

Godnatt, sa du
helt naken
med ryggen
vänd mot mig.




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2010-10-28 11:52



Bookmark and Share


  Vingklippt Fågel
Inte så gamla för mig alla gånger. Obekvämt bekant.
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP