Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är allt



allt,
kärlek

viner runt kinderna
skaver i hjärttrakten

som luft, kan inte andas utan

under vatten blir jag
en sjöjungfru

bland koraller, alla färger
stenar

tången

allt vi ser
tar på
hör

kärlek

vingar slår sanningars vingslag
vita, stora

över molnen

kinderna röda
ögat

in i samlevnadssfären
blå













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-28 13:21



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Du skriver dikt så jag får känslan av att du målar en tavla. Gillar det!
2010-10-28

  peter markurth
gulligt
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP