Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min avslappnade inställning bjuder och kräver; kom med



ett rus som botar ångest och feber
ligger jag utsläppt

din blå divan och den sammetsröda kudden mot min kind

inga bekymmer kvar. precis som livet
för helvete, livet



ska det vara. inga problem, bara njutning, för helvete ett himmelrike

och detta är endast min värld. välkommen, men släpp för fan all din skit i avloppet

låt dig sugas med i orkanvinden. låtsas flyga när trombonen har dig i sitt grepp

helvete, det är snart slut. vem vet hur fort tiden går. jag kan dö imorgon, i eftermiddag, har inte tid med strul

ge mig mina pengar, ge mig min kärlek
ge mig allt

ty, jag njuter













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-28 17:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar allvaret och humorn i denna.
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP