Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sprider sig som en löpeld bland politiker av, snart sagt, alla kulörer... OBS IRONI OBS


"Populärpolitik" - Företags- och föreningssponsrade "studieresor" !

Man kan tänka sig,förslagsvis, titlar på resorna i stil med:

"STUDIERESA TILL MALLORCA I SYFTE ATT FÖRA STATISTISKA METEROLOGISKA
MÄTNINGAR AV BADVATTENTEMPERATUREN OCH, UR MILJÖSYNPUNKT, MÄTNINGAR AV BADVATTNETS KOLIHALTER !" (MILJÖUTSKOTTET)
(REGI OCH FINANSIERING: VINGRESOR)

"STUDIERESA TILL REEPERBAHN (HAMBURG) FÖR ATT KARTLÄGGA DEN LEGALA BORDELLVERKSAMHETEN FÖR EVENTUELLT SVENSKT LEGALISERINGSFÖRSLAG AV PROSTITUTION !" ( SOCIALUTSKOTTET)
(REGI OCH FINANSIERING :BORDELLÄGARNA)

"STUDIERESA TILL AFGHANISTAN FÖR ATT OBSERVERA SVENSKA VAPENS TRÄFFKRAFT,GENOMSLAGSKRAFTOCH EFFEKTIVITET !" (FÖRSVARSUTSKOTTET)
(REGI OCH FINANSIERING: BOFORS AB)

"STUDIERESA TILL REPUBLIKANERNAS PARTIHÖGKVARTER I USA MED SYFTET ATT ORIENTERA SIG I NORDAMERIKANSK,REPUBLIKANSK OCH VÄRDEKONSERVATIV POLITIK !"
(FREDRIK REINFELDT ,PARTILEDARE FÖR MODERATERNA OCH STATSMINISTER I SVERIGE)
(REGI OCH FINANSIERING :ALLIANSREGERINGENS KANSLI I ROSENBAD)

"STUDIEBESÖK PÅ LO-BORGEN I STOCKHOLM FÖR ATT YTTERLIGARE KNYTA TILL SIG FACKFÖRENINGSRÖRELSEN TILL SAP GENOM ÅTERUPPRÄTTANDE AV KOLLEKTIVANSLUTNINGEN !" (MONA SAHLIN, SAP)
(REGI OCH FINANSIERING: LANDSORGANISATIONEN I SVERIGE)

--








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 347 gånger
Publicerad 2010-10-28 18:19



Bookmark and Share


  Mats Henricson
"Studieresarnas" Leading Lady, Sofia "Sofie Propp" Arkelsten borde få något slags "pris" : "The Brided Bride of the Year !" Fritt översatt :"Årets Mut-Mutta !"
2010-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inga gränser för vad man kan företa sig på skattebetalarnas bekostnad.
Samtidigt har vi av allt att döma Europas sämst skötta kärnkraft och förmodligen även dito järnvägsnät.
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska