Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anteckningsboken ordagrant avskriven för Fre 4.11 och Lö 5.11 1960


Dikeskörning gav ett år

Åkte i diket. Skärmarna färdiga, taket buckligt.
Dans, fick damernas
promenerade i regnet
trillade omkull.


skruvade loss två skärmar
Ute och åkte med Ulf. Hämtade tjejen.
Sune . På dansen
ute och åkte
Hem . Åt korv


Anna och jag höll ihop drygt ett år innan vi bråkat färdigt.




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-28 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP