Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsflykt.

Det är så kvavt när marken öppnar sig.

Det är så kallt när underjorden omfamnar mig.

Själen slits ut ur öppet bröst,

far från himmel till jord, från kust till kust.

Spöken som söker, ropar och ber.

Det är så vackert när jag själen återser.




Fri vers av Sader
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 11:53



Bookmark and Share


  sommarmoln
Underbar...
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Sader
Sader